Στρατηγική συνεργασία ALSYK Group-Muskita Aluminium Industries Ltd

//Στρατηγική συνεργασία ALSYK Group-Muskita Aluminium Industries Ltd

Στρατηγική συνεργασία ALSYK Group-Muskita Aluminium Industries Ltd

Ο όμιλος εταιριών ALSYK Group που δραστηριοποιείται επί σαράντα επτά συναπτά έτη στον τομέα παραγωγής και εμπορίας κουφωμάτων αλουμινίου και Upvc, διατηρώντας τέσσερις θυγατρικές εταιρίας σε Ελλάδα, Κύπρο, Αγγλία και Βέλγιο, ανακοινώνει τη σύναψη στρατηγικής εμπορικής συνεργασίας με τη Μuskita Aluminium Industries Ltd, μια βιομηχανία διέλασης πρότυπο στην Κύπρο και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η ALSYK Group θα παράγει τα προϊόντα της με προφιλ αλουμινίου Muskita, στη μονάδα παραγωγής της που βρίσκεται στον Βατώντα Χαλκίδας, στηρίζοντας αφενός την τοπική οικονομία και προμηθεύοντας έτσι τις θυγατρικές εταιρίες του Ομίλου εκτός Ελλάδος, μέσω των οποίων πραγματoποιεί εξαγωγές σε δεκατέσσερις χώρες.

Η πολύχρονη εμπειρία, η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση των δύο εταιριών δημιουργούν αδιαμφισβήτητα τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την από κοινού διεύρυνση των δραστηριοτήτων τους, καθώς και την περαιτέρω εξέλιξή τους στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά.

Η συνεργασία επισφραγίστηκε μεταξύ της κας. Βίκυ Μπαντή, Υπεύθυνης Εξαγωγών της ALSYK Group και του κ. Δημήτρη Ζαβαλλή, Εμπορικού Διευθυντή της Muskita Aluminium Industries Ltd.

By | 2019-03-14T17:18:39+00:00 Μάρτιος 13th, 2019|Τα νέα|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment